Mokymai Auditorijos Kava, maistas Transliavimas Registracija
 

Mokymai ir konferencijos

Mokymu sritys

Mokymai profesijoms

Vyksta miestuose



Aptarnavimo gerinimas taikant juodosios dėžės metodą

Nuotolinis mokymas

Lektoriai:
Image001 Juris Beltė

UAB „Medicinos Verslo Akademija” įkūrėjas ir vadovas. Konsultavimo patirtis nuo 1997 m. 15 metų vadovavimo ir pardavimų patirtis tarptautin... Daugiau »

Seminaro metu sužinosite

PROGRAMA
Aptarnavimo samprata.
Kas yra geras aptarnavimas. Klientų lūkesčiai ir poreikiai. Aptarnavimo lygmenis. Kuo matuojamas profesionalumas aptarnavime. Įvaizdžio formavimas. Kodėl mus palieka klientai – didžiausios klaidos aptarnavime.

Aptarnaujantis darbuotojas.
Kokios savybes privalomos darbe su klientais? Ko iš mūsų tikisi klientas. Pasitikėjimas aukščiau už viską. Pasitikėjimo formavimas. Emocinis intelektas kaip svarbi prielaide darbe su klientais. Išskirtinumas ir individualaus įvaizdžio formavimas.

Komunikavimas
Komunikavimo samprata. Išgirsti, pasakyti ir prisiderinti. Darnos su klientu pasiekimas. Tarpasmenine sąveika užtikrinantys bendravimo dėsniai. Bendravimo kultūros psichologiniai aspektai. Psichologinė klausa.

Darbas su klientu.
Kontakto pradžia. Pirmo įspūdžio efektas. Klientų tipai ir individualūs prisiderinimas prie jų. Poreikių išsiaiškinimas ir sprendimo pasiūlymas. Prieštaravimų neutralizavimas. Partnerystės santykių formavimas.

Sudėtingas situacijos darbe su klientais.
Skundų klasifikavimas ir jų valdymas. Juodosios dėžės metodo taikymas tinkamai klaidų kultūrai formuoti. Susitelkimas į sprendimų principas.

Įtaka.
Įtakos taikymas aptarnavime. Nuo ko priklauso įtaka. Įtakos didinimas – metodai ir technikos.

Kalba

Lietuvių


Tikslinės grupės aprašymas

Mokėjimas bendrauti su žmonėmis ir kurti santykius yra prekė, už kurią aš pasiryžęs sumokėti brangiau nei už bet ką kitą pasaulyje… John D. Rockefeller.

Kaip užtikrinti kokybišką klientų aptarnavimą – vienas pagrindinių klausimų, kuris neduoda ramybės kiekvienam verslo atstovui.

Nepriklausomai nuo to, kokios prekės ar paslaugos yra teikiamos klientui, įmonės vertybes ir įvaizdį reprezentuoja būtent tie darbuotojai, kurie turi tiesioginį kontaktą su vartotojais. Kai tokių asmenų – vos keletas, užtikrinti kokybišką darbą atrodo ganėtinai paprasta užduotis. Tačiau ką daryti tuomet, kai darbuotojų skaičius kur kas didesnis?

Mokymų sritysPardavimai, Personalas, Administravimas, Personalo valdymas, Aktyvus pardavimas
ProfesijosVisiems
Data2021-10-21
Trukmė6 ak.val.
Šalis, MiestasLietuva, Visoje Lietuvoje
AdresasNuotoliniai mokymai dalyvio namuose arba darbo vietoje
Kontaktai8 603 16667
Kaina EUR (be PVM)115.00 EUR
Akcijos sąlygosDalyvaujant daugiau nei vienam atstovui iš tos pačios organizacijos, kiekvienam dalyviui taikoma papildoma 10 Eur nuolaida mokymų kainai!
Nuorodahttps://www.ziniucentras.lt/produktas/aptarnavimo-gerinimas-taikant-juodosios-dezes-metoda/
Užsisakyti | Demo


Programavimo paslaugos
Paslaugos | Kontaktai | Konferencijų salių nuoma | Maistas renginiams / Catering | Bendradarbystės erdvės / Coworking spaces | Transliacija internetu | Klientams