Mokymas įmonėms / Nuotolinis mokymas
Prezentacija apims šias temas: - greitas darbas su technologinėmis kortelėmis (sudarymas, koregavimas, dubliavimas, perskaičiavimas pagal įvairius kriterijus); - patiekalų savikainos bei maistinių savybių greitas skaičiavimas; - darbas su perspektyviniais valgiaraščiais: greitesnis ir lengvesnis valgiaraščių sudarymas/koregavimas pagal mitybos/kainų normas, valgiaraščių korekcijų įtaka technologinėms kortelėms ir atvirkščiai; - Maisto gamybos žaliavų planavimas ir apskaita.
Būtina registracija: www.vlg.lt/pristatymas
Lietuvių
Skirta dirbantiems maisto gamybos, mitybos ir maitinimo organizavimo srityje (valgyklų, kavinių, restoranų, ugdymo, globos, gydymo ar kt. įstaigų) mitybos, maitinimo organizavimo, maisto gamybos specialistams: maisto technologams, virtuvės šefams, dietologams, dietistams, alergologams, visuomenės sveikatos specialistams ir kt.
Mokymai nemokamai vedami tik ieškantiems darbą lengvinančių sprendimų maitinimo organizavimo srityje ir galintiems įvardinti, kokių sprendimų ieško.