Mokymai Auditorijos Kava, maistas Transliavimas Registracija
 

Mokymai ir konferencijos

Mokymu sritys

Mokymai profesijoms

Vyksta miestuose



Emocinio intelekto ugdymas

Lektoriai:
Mini Eglė Masalskienė

Lektorė turi ilgametę patirtį vedant mokymus temomis: psichologinis laiko valdymas, klientų įtakojimas, naudojant įvairius įtikinimo metodus, v... Daugiau »

Seminaro metu sužinosite

PROGRAMA:
1. EQ ir IQ. Intelekto dalys ir jo vientisumas, emocinė Emocinis raštingumas, emocinės kompetencijos ir socialinis adaptyvumas – kaip visa tai susiję. Emocinių kompetencijų poreikis darbe, kurį dirbate… Naujausi šiuolaikiniai metodai, orientuoti į emocinių kompetencijų lavinimą. Sąmoningumo ugdymas. (Teorinis supažindinimas ir diskusija. 2 ak. val.)

2. Dėmesingumas ir įsisąmoninimas – pirmieji EQ lavinimo žingsneliai ir “bazinis” pasirengimas EQ ugdymui. (Praktikos: mindfulness grįsti metodai, skirti sąmoningo dėmesio stiprinimui ir gebėjimo įsisąmoninti bei priimti savo mintis, emocijas bei impulsus veikti dar prieš jiems “pasileidžiant” lavinimui.

3. Tvarkymasis su diskomfortu, nemaloniomis emocijomis ir nepatogumais. Impulsyvaus reagavimo valdymas. (Praktikos: minčių keitimo (pozityvus mąstymas) ir priėmimo (mindfulness) technikos ir jų palyginimas bei panaudojimas darbo situacijose.)

4. EQ bendraujant: sąmoningas buvimas su kitais. (Praktikos: ryšio su kitais suvokimas, sąmoningas bendravimo strategijų pasirinkimas ir besikartojančių asmeniškai būdingų bendravimo schemų atpažinimas bei keitimas.)

Kalba

Lietuvių


Tikslinės grupės aprašymas

Mokymai skirti: įvairių profesijų specialistams bei vadovams

Mokymo tikslas: gera kiekvieno darbuotojo emocinė savijauta ir sąmoningas emocijų reguliavimas – kaip asmeninės motyvacijos darbui, pozityvaus mikroklimato organizacijos kolektyve ir tinkamo bendravimo tiek su kolegomis, tiek su partneriais bei klientais pamatas.

Sudalyvavę mokymuose dalyviai gebės:

– Praktiškai taikyti išmoktas technikas.

– Pasirinkti pagal situaciją tinkamus savo emocijų valdymo metodus.

– Koreguoti savo elgesį darbo su klientais ir kolegomis situacijose, ypač bręstant konfliktams.

Mokymų sritysPardavimai, Personalas, Administravimas, Personalo valdymas, Aktyvus pardavimas
ProfesijosVisiems
Data2023-05-18
Trukmė6 ak.val.
Šalis, MiestasLietuva, Visoje Lietuvoje
Kontaktai8 603 16667
Kaina EUR (be PVM)95.00 EUR
Akcijos sąlygosDalyvaujant daugiau nei vienam atstovui iš tos pačios organizacijos, kiekvienam dalyviui taikoma papildoma 10 Eur nuolaida mokymų kainai!
Nuorodahttps://www.ziniucentras.lt/produktas/emocinio-intelekto-ugdymas/
Užsisakyti | Demo


Programavimo paslaugos
Paslaugos | Kontaktai | Konferencijų salių nuoma | Maistas renginiams / Catering | Bendradarbystės erdvės / Coworking spaces | Transliacija internetu | Klientams